Pokyny MŠ SR z 26.8.2020


Vážení rodičia, milí žiaci !

Podľa upravených pokynov Ministerstva školstva zo dňa 26. 8. 2020 o organizácii a podmienkach vzdelávania v ZŠ pre školský rok 2020/2021 a v súlade s dodržiavaním hygienicko- epidemiologických opatrení Vás prosíme o dodržiavanie pokynov:

  • Každé dieťa musí mať pri vstupe do školy vypísané tlačivá

Vyhlásenie zákonného zástupcu a Zdravotný dotazník dieťaťa (môžu byť na jednom papieri). Tieto tlačivá budú k dispozícii pri vstupe do obidvoch budov školy.

Vyhlasenie-zakonneho-zastupcu.pdf

Zdravotny-dotaznik-dieta.pdf

  • Škola dodržuje bezpečnostné opatrenia – dezinfekciu rúk a meranie teploty. /Ak bude mať dieťa aj po treťom kontrolnom meraní telesnú teplotu vyššiu ako 37,2°C, nebude mu umožnený vstup do budovy. Ak nebude v tom čase prítomný zákonný zástupca, dieťa bude izolované v izolovanej miestnosti. Zákonný zástupca bude kontaktovaný, aby si bezodkladne dieťa vyzdvihol/.
  • Odporúčame dieťaťu odmerať doma ráno teplotu.
  • Zabezpečte pre svoje dieťa dve ochranné rúška.

O 8.oo   – vstupujú do budovy žiaci 2. – 9. ročníka.  Žiaci idú priamo do svojich tried. Vstup do vnútorných priestorov školy je zakázaný rodinným príslušníkom žiakov 2. – 9. ročníka. /Rodičia budú triednymi učiteľmi informovaní mailom o organizácii úvodných dní šk. roka/

O 9.00 hod.- slávnostné otvorenie pre žiakov 1. ročníka v areáli ZŠ .

V prípade nepriaznivého počasia budú žiaci 1. ročníka vo svojich triedach /pani učiteľky triedne si deti vyzdvihnú pri vchode do budovy školy/

Počas slávnostného otvorenia odporúčame  rodičom a žiakom 1.ročníka, aby vo svojom vlastnom záujme mali nasadené rúška.

Napriek situácii, všetci zamestnanci školy sa na Vás tešia  

Mgr. Elena Zelenská, riaditeľka školy