Karneval 2018 – 3. a 4. ročník

26. januára 2018, sa konal v Kultúrnom dome v Rovinke, dlho očakávaný karneval žiakov tretích a štvrtých ročníkov našej základnej školy.

Deti sa po obede pod vedením svojich triednych vychovávateľov  presunuli do KD, kde sa prezliekli do masiek a netrpezlivo očakávali kúzelníka.

Ten prišiel a začalo sa „kúzliť“, za asistencie našich detičiek, ktoré za svoju kúzelnícku asistenciu dostali odmenu – balónové zvieratko podľa želania. Nemusím snáď ani písať, že všetci chceli robiť asistentov a odhaliť kúzelníkove tajomstvá. Radosti a potlesku nebolo konca, no bohužiaľ aj kúzelníkov čas je obmedzený a  musel sa rozlúčiť. Aj my, dospelí, sme žasli nad jeho šikovnými prstami a rozmýšľali sme, ako sa dá, napríklad, poskladať Rubikova kocka za chrbtom  jednou rukou.

Po odchode šikovného kúzelníka,  ktorý naozaj deti zaujal a pobavil, sme sa občerstvili (džúsikom a brumíkom) a diskotéka sa mohla začať. Deti si  zatancovali na známe pesničky a výdatne si aj samé zaspievali, takže nás bolo počuť široko – ďaleko.

 Bohužiaľ diskotéka trvala len  polhodinu, pretože sa bolo treba prezliecť, pobaliť, osušiť spotené vlásky a pobrať sa naspäť do školy, kde už na nás čakali rodičia, aby si vypočuli vzrušené rozprávanie svojich detičiek a tom, ako „čarovali“.

Chceme sa poďakovať všetkým rodičom za krásne masky, ktoré svojim deťom pripravili. Každá jedna bola odmenená malou pozornosťou – reflexným príveskom.

Dúfam, že tieto fotky budú deťom ešte dlho pripomínať veselé chvíle strávené na tohoročnom karnevale. A tým, ktorí sa ho nezúčastnili, z rôznych dôvodov, budú motiváciou tak urobiť budúci rok.

A na záver snáď len toľko, že už teraz sa tešíme na karneval 2019…