Imatrikulácia

Školské kráľovstvo PÍSMENKOVO malo svoje brány zatvorené. Zlá Baba Jaga ho zakliala. Jeho bránou mohli prejsť len šikovní prváci, ktorí museli splniť tri kráľovské úlohy a tak ho oslobodiť. Ale kde nájsť také deti? Pýšiť sa žiackym titulom smie len smelý a múdry prvák. Tak znelo smutné privítanie na kráľovskom dvore, ktorým nás sprevádzali dvorný šašo a princezná.

Kráľovstvo vedomostí, zručností a v neposlednom rade zážitkov sa vo štvrok 7. decembra 2017 rozrástlo o 23 poddaných. Nebolo to však také jednoduché! Tí, ktorí chceli patriť do žiackeho kráľovstva Písmenkovo museli splniť tri kráľovské úlohy. Na ich plnenie dozerala sama kráľovná. Zdolať dlhú písmenkovú cestu, spoznať piesne nášho ľudu, zanôtiť kráľovskú hymnu a predniesť žiacky sľub sa aj bez pomoci triednych vojvodkýň podarilo každému 😉 Kráľovská oslava sa nezaobišla bez poriadného vyznamenania.

Všetkým prvákom želáme krásne zážitky zo školských lavíc!

Veľká vďaka patrí pani vychovávateľke Mgr. Soničke Khulovej, ako aj žiakom  Markétka Sarudyová (princezná), Miško Tomkuliak (šašo) a žiačke Sárke Aldaam (Baba Jaga)

Ďakujeme .

Mgr. Ľubomíra Šubová